måndag, februari 27, 2006

Fan vad jag stör mig på folk som blir stolta när Sverige tar medaljer i OS. Folk som bah åååh vad roligt att vi tog guld. Det var väl för fan inte du och jag som var ute och svabbade framför stenkulan på curlingbanan, och jag är i alla fall jävligt glad för det. Jag känner att jag varit lite hatisk dom senaste dagarna... Tyra Banks, tampongreklamen och "vi tog guld!!".

12 Comments:

Anonymous Anonym said...

det är fanimej helt underbart att vi stör oss på exakt samma saker :D

2006-02-27 12:23  
Blogger Herr Planström said...

verligen, samma här, varför engagerar sig folk i sånt som är långt borta, torino, men inte i sånt som är långt borta, svälten i afrika liksom. kassa svenskar.

2006-02-27 13:30  
Anonymous Anonym said...

MEN DIN TÖNT!
Det är ju skit bra med OS. man får dricka öl alla dagar och desutom på obskyra tider.
Man kan strunta i skolan för att se upplösningen av något spännande och bassa sånt ball.
Och så kan ska du tycker att idrott inte är på liv och död och bla bla bla. och jag håller med dig. det är inte på liv eller död. det är viktigare än så!

2006-02-27 18:02  
Anonymous Anonym said...

VIII TOG OSGULD!!!!!!

2006-02-27 19:01  
Anonymous Anonym said...

Nog är du lite hatisk, haha.

Låter som en rolig reklamtavla och lite nationalism skadar väl inte? Oj, det helt fel...

2006-02-27 23:15  
Blogger Tomas said...

Äh, det är ju bara en gång vart fjärde år. Dessutom är ju tanken att nationaliteter ska förenas i hederlig kamp. Det funkar ju dessutom. Jag gillar Finland mycket mer efter hockeyfinalen.

2006-02-28 14:33  
Blogger idazepam said...

HATA DETDÄR JÄVLA OS.

särskilt hockeyn. brölet som ekade över hela sthlm igår när dom där jävla neandertalarna skulle välkomnas...nej fyfan. jag spyr.

2006-02-28 16:59  
Blogger alice rebecka teresia said...

os känns som en fattig anledning för ett skamset land som man knappt får säga att man är stolt över utan att bli rasist, att piska upp falnad nationalism som enbart yttrar sig genom brölande puckon som dricker 19kr-öl. i fula jävla kläder och ansiktsmålningar. yippi sverige regerar världen för vi är bäst i hockey liksom.

kollar på insider om mordet på olof palme. vill inte vara sossig nu, men borde fan vara en fanclub som väntar på medis, skanderar och känner svensk stolthet för att vara representerade av honom. en förebild, medlare, fredsförespråkare. istället för att skrika sig hesa över ett par killar som jagar en plastpuck med klubba på is.

strindberg, bergman, lagerlöf, lindgren, palme, hammarskjöld. join the fanclub där sitället för att piska upp idrottare som några jävla världsförbättrare.

2006-02-28 23:22  
Blogger Tomas said...

Men äh, fan... Varför är man nationalist när man hejar på Sverige? Blir jag kommunist om jag hejar på Luleå Hockey? Det handlar om lagsammansättningar mot andra lagsammansättningar, från vilka man finner något att känna samhörighet med och därmed vill att det ska gå bra för. Det handlar om underhållning, men även gemenskap, förväntningar och ärlig kamp. Varför är hockeyspelare neandertalare bara för att de valt den atletiska banan istället för den akademiska? Vi snackar ett frivilligt val, baserat på hur jävla kul det är att jaga den där pucken (som för övrigt är av gummi och inte plast). Vi snackar en annan sorts intelligens, baserad på spelsystem, hastighet och en jäkla massa teoretiska möjligheter. En sorts intelligens som inte används för att håna andra, på det sätt som ni gör. Sport är ett av de få forum där människor, oavsett ras och sociala förutsättningar, får en ärlig chans att bli något. Äh, fuck it. Jag bloggar om det istället. Men inte har Lagerlöf förbättrat världen på något mer framträdande sätt än Forsberg.

2006-03-01 13:24  
Blogger Jasmin said...

Hahaha dom tog det till "neandertalare", better yet - dom tog det till Palme-mordet! Hahaha

2006-03-02 14:00  
Blogger Linn said...

jazz: hahaha ELLER HUR, allt jag sa var att jag störde mig på att man säger VI när det är DOM som sopat framför curlingbollen. men alla tror att jag är helt smart och måste mena något djupare med varje inlägg :P

2006-03-02 14:28  
Blogger Jasmin said...

haha precis som jag sa när jag tod det till fishy's 65e kommentar om "kattfrågan". ja jösses.

2006-03-02 16:05  

Skicka en kommentar

<< Home